پیکرتراشی چیست؟
پیکرتراشی به صورت کلی به معنای روشی است که برای کاهش چربی های انباشته شده در بدن مورد استفاده قرار می گیرد و موجب لاغری موضعی می شود. این روش به زیبایی بدن می افزاید و آناتومی استاندارد بدن را به وجود می آورد. پیکرتراشی که برای بخش های مختلف بدن مورد استفاده قرار می گیرد با روش های گوناگونی انجام می شود که هر یک از روش های آن از شرایط متفاوتی برخوردار هستند و ویژگی های خود را دارند.
به عبارت دیگر پیکرتراشی میتواند به شکل کم تهاجمی، تهاجمی و غیر تهاجمی برای متقاضیان انجام شود و امکان استفاده از آن برای بانوان و آقایان بدون هیچ محدودیت سنی وجود خواهد داشت.
فهرست
پیکرتراشی چگونه انجام میشود ؟
پیکراتشی به صورت لیپوساکشن انجام می شود بدین معنا که چربی های انباشته شده در بخش مورد نظر بدن به صورت مکش از داخل بدن تخلیه می شوند و در این روش امکان استفاده مجدد از چربی های به دست امده وجود نخواهد داشت بلکه این چربی ها غیر قابل استفاده خواهند بود و نمیتوان انها را به بخش های دیگر بدن تزریق کرد.
مهمترین بخش های بدن که امکان استفاده از روش پیکرتراشی را دارند عبارتند از: غبغب، شکم، پهلو، بازو، ران، باسن، ساق پا، چربی های پشت کمر و ….
پیکر تراشی بدون جراحی:
یکی از جدیدترین روش های پیکرتراشی به عنوان پیکرتراشی بدون جراحی شناخته می شود که در این روش هیچ نیازی به ایجاد جراحت و یا جراحی نیست بلکه بدون نیاز به بیهوشی و بیحسی عملیات پیکرتراشی برای متقاضیان انجام می شود. این روش که بسیار مورد استقبال قرار گرفته است عملیات پیکرتراشی را با استفاده از یک دستگاه مخصوص انجام می دهد که این دستگاه بر روی بافت های مورد نظر از خارج بدن کشیده می شود و امواجی را به داخل بدن هدایت می کند که این امواج موجب آب شدن چربی ها می شوند. در نهایت چربی های آب شده از طریق سوزن های مخصوص از بدن تخلیه می شوند.
عوارض پیکرتراشی:
پیکرتراشی که تحت جراحی و به صورت تهاجمی انجام می شود، میتواند همراه با عوارضی باشد که این عوارض از قبیل زیر هستند:
- بروز عفونت
- امکان ایجاد خونریزی
- امکان لخته شدن خون
- ایجاد عوارض قلبی
- ترومبوز
- احتمال بروز سکته مغزی
- تجمع مایع در زیر زخم
- احتمال جمع شدن ریه
- و…
عوارض پیکرتراشی بدون جراحی:
با وجود انکه پیکرتراشی تحت جراحی عوارض زیادی به همراه دارد، روش دیگر پیکرتراشی یعنی انجام آن بدون نیاز به جراحی هیچ گونه عوارضی به همراه ندارد و تا کنون مشکلی در این زمینه گزارش نشده است. بنابراین پیکرتراشی بدون جراحی یک روش کاملا بی خطر و ایمن است.
انواع روشهای پیکر تراشی:
پیکرتراشی با استفاده از 3 روش مختلف انجام می شود که هر یک از این روش ها ویژگی های مختص به خود را دارند و شرایط متفاوتی را به وجود می اورند. این روش ها از قبیل زیر هستند:
لیپوساکشن:
در روش لیپوساکشن تخلیه چربی های اضافی بدن به صورت مکش انجام می شود و چربی هایی که در بافت مورد نظر انباشته شده اند، با استفاده از قدرت مکش دستگاه از داخل بدن خارج می شوند. لازم به توضیح است که چربی های به دست امده در این روش قابل تزریق به بافت های دیگر بدن نیستند و امکان استفاده از آنها وجود ندارد.
لیپوماتیک:
لیپوماتیک روشی است که در آن چربی های موجود در بافت مورد نظر آب می شوند و از طریق لوله کانولا به خارج از بدن هدایت می شوند. در این روش تمامی عملیات جراحی لیپوماتیک از طریق یک سوراخ کوچک در بافت و لوله کانولا انجام می شود میزان جراحت و خونریزی در آن بسیار کم است.
لیپوست:
لیپوست یکی از جدیدترین روش های پیکرتراشی است که عملیات تخلیه چربی در این روش بر اساس حرکات رفت و برگشت و ارتعاش دستگاه به صورت همزمان انجام می شود و به کار بردن این دو تکنیک در کنار هم موجب می شود که شرایط بهتری در پیکرتراشی وجود داشته باشد و از گوله شدن چربی زیر پوست و ایجاد ناهمواری جلوگیری به عمل آید. چربی هایی که در این روش از بافت های مورد نظر تخلیه می شوند، قابل تزریق به بخش های دیگر بدن هستند.
تفاوت لیپوست و لیپوماتیک چیست؟
لیپوست و لیپوماتیک شباهت بسیار زیادی به یکدیگر دارند و تفاوت هایی که میان انها است بسیار کم است. به همین دلیل عده زیادی از افراد این دو روش را با هم اشتباه می گیرند؛ اما باید گفت تفاوت لیپوست و لیپوماتیک در این است که در روش لیپوماتیک حرکات لوله کانولا در داخل بافت فقط به صورت ارتعاشی است در حالی که در روش لیپوست علاوه بر حرکات ارتعاشی، حرکاتی به سمت جلو و عقب نیز وجود دارند.
علاوه بر آن دستگاهی که در لیپوماتیک مورد استفاده قرار می گیرد، تحت عنوان لوله کانولا شناخته می شود در حالی که در روش لیپوست از دستگاهی به نام tla استفاده می گردد.
تفاوت دیگر میان این دو روش، نتیجه حاصل از انها است زیرا نتیجه به دست امده از روش لیپوست بسیار رضایت بخش تر از روش لپیوماتیک است.
ابدومینوپلاستی:
ابدومینوپلاستی یکی از روش های پیکرتراشی است که به صورت کاملا تهاجمی انجام می شود و این روش در جهت برطرف کردن چربی های انباشته شده در شکم به کار برده می شود. استفاده از این روش برای افرادی که چربی های انباشته شده قدیمی در زیر شکم دارند، بسیار موثر و مناسب است و به کمک آن میتوان شکم تخت و صافی را به دست اورد.
ابدومینوپلاستی علاوه بر آن که در تخلیه چربی های شکم موثر است، موجب لیفت شدن و صاف شدن پوست شکم نیز می شود زیرا پوست اضافه شکم در این روش از بدن جدا می شود.
لیپولیزر:
لیپولیزر یکی از جدیدترین روش هایی است که به عنوان پیکرتراشی مورد استفاده قرار می گیرد. لپیولیزر در واقع همان پیکرتراشی بدون جراحی است که در بخش های فوق به آن اشاره شد. در این روش بدون نیاز به جراحی می توان از شر چربی های اضافی بدن خلاص شد و آنها را از بدن تخلیه کرد. در روش لیپولیزر از انرژی گرمایی لیزر استفاده می شود که تابانده شدن آن بر روی بافت های مورد نظر موجب آب شدن چربی ها می شود و سپس چربی های آب شده به کمک یک سوزن مخصوص از داخل بافت خارج می شوند.
تفاوت روشهای لیپولیز و لیپوماتیک:
لیپولیزر و لیپوماتیک تفاوت های زیادی با هم دارند و در میان این دو روش میتوان گفت که لیپولیزر گزینه بسیار مناسب تری است زیرا در این روش به ایجاد جراحت نیازی نیست و عملیات به صورت بدون درد و خونریزی انجام می شوند و هیچ اسکاری به جای نمی ماند. در حالی که در روش لیپوماتیک میزان تهاجم جراحی بیشتر است، درد و خونریزی زیاد تر است و جای زخم ایجاد شده بر روی بافت تا مدت های بیشتری بر روی بدن باقی می ماند.
علاوه بر آن وارد شدن لوله به بدن در روش لپیوماتیک میتواند منجر به بروز عوارض زیادی شود در حالی که در روش لیپولیزر با هیچ عوارضی رو به رو نخواهیم بود.
از دیگر تفاوت های میان این دو روش باید به دستگاهی که عملیات تخلیه چربی از طریق آن انجام می شود نیز اشاره کرد زیرا لیپولیز از طریق دستگاه لیزر انجام می شود اما در لیپوماتیک دستگاه دیگری به کار برده می شود.
بادی جت:
بادی جت یکی از روش های پیکرتراشی است که برای انجام عملیات مورد نظر توسط آن از انرژی آب استفاده می شود و فشار آب به بافت های چربی غیر مستحکم برخورد می کند و باعث کنده شدن و جدا شدن انها از بافت می شود. سپس چربی های جدا شده از طریق دستگاه ساکشن از داخل بدن خارج می شوند.
الترازد:
الترازد روشی مشابه به لیپولیز برای لاغری موضعی است که در این روش از امواج پالسی و مستمر برای لاغری موضعی استفاده می شود. این امواج به چربی های عمیق یا سطحی نفوذ می کنند و موجب آب شدن آنها می شوند. سپس چربی های آب شده از داخل بدن خارج می آیند و لاغری موضعی انجام می شود. لازم به توضیح است که در این روش پوست نیز تحت تاثیر قرار می گیرد و لیفت می شود.
بهترین روش پیکر تراشی:
در میان روش های مختلف پیکرتراشی که در بخش های فوق به آنها اشاره شد، بهترین روش برای خلاص شدن از چربی های موضعی انواع بدون تهاجمی آن است که بدون نیاز به جراحی انجام می شوند. با این وجود لیپولیزر و الترازد که نیازی به جراحی های پیچیده ندارند و به صورت سرپایی انجام می شوند را میتوان به عنوان بهترین روش برای پیکرتراشی در نظر گرفت.
چه کسانی نیاز به عمل پیکر تراشی دارند؟
افرادی که از ویژگی های زیر برخوردار باشند به پیکرتراشی نیاز خواهند داشت:
- کسانی که با چاقی موضعی رو به رو هستند
- افرادی که زایمان کرده اند و فرم بدن انها بهم ریخته است
- افرادی که مایل به ورزش و رژیم برای لاغری نیستند
- کسانی که به دنبال روشی با نتیجه سریع برای لاغری هستند
- آقایان و بانوانی که چاقی موضعی به سلامتی انها آسیب می زند
- کسانی که می خواهند زیبایی بدن خود را حفظ کنند
- افرادی که به دنبال حفظ آناتومی بدن هستند
- و…
مراقبتهای قبل از پیکرتراشی:
- پرهیز از مصرف داروهای رقیق کننده خون
- پرهیز از مصرف آسپرین
- پرهیز از مصرف دخانیات
- پرهیز از مصرف مشروبات الکلی
- پرهیز از مصرف نوشیدنی های کافئین دار
- مصرف مواد غذایی سبک
- استحمام پیش از جراحی
- اصلاح موهای زائد بدن
- و…
هزینه عمل پیکرتراشی
هزینه جراحی پیکرتراشی برای افرادی که قصد استفاده از آن را دارند متفاوت است زیرا پیکرتراشی با هر یک از روش های ذکر شده هزینه مختص به خود را خواهد داشت. بنابراین برای کسب اطلاع از هزینه باید در ابتدا روش پیکرتراشی مد نظر را انتخاب کرد و سپس به بررسی فاکتورهای دیگر که در هزینه موثر هستند، پرداخت. فاکتورهای تاثیرگذار دیگر در قیمت از قبیل زیر هستند:
- میزان چربی های انباشته شده در بدن
- میزان کاهش سایز مورد نیاز
- تعداد دفعات استفاده از هر روش
- بخشی از بدن که برای آن پیکرتراشی انجام می شود
- کلینیک زیبایی
- پزشک معالج
- شهر و استان محل درمان
برای مشاوره بیشتر هزینه های جراحی ابدومینوپلاستی با مرکز لیپو ویزر تماس بگیرید.